10 fakte për zogjtë.

Më poshtë do të zbuloni 10 fakte thelbësore të shpendëve.

. Episodi 10 - Pjesa 2.

Episodi 10 - Pjesa 3.

About.

. . .

.

. - Mosrespektimi i urdhrave të udhëheqësit të aksionit për fikjen e zjarrit në rast të paraqitjes së zjarrit. .

Mbrojtja nga zjarri përfshinë tërësinë e masave dhe ndërmarrjen e veprimeve konform akteve. .

Seriale.

.

. zjarri për kryerjen e detyrave të tyre, i përdorin armët e zjarrit sidomos në këto rrethana: 1.

. .

Subscribe.
Ates Kuslari - (Zogjtë e Zjarrit) - Episodi 10 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip.

.

. Është gjithashtu e lidhur shpesh me Vullkani, të tilla si zjarri i trillojnë e Hephaestus / Vulcan. .

fikesit portabel te zjarrit. metodave e taktikave, të cila t përdoren për ndërhyrjen në shuarjen e zjarrit, evakuimin dhe shpëtimin e jetës së njerëzve, kafshëve dhe pronës. Subcribe për të mos humbur asnjë episod nga seriali si dhe Follow në instagram @ateskuslari. Episodi 10 - Pjesa 3. shpërthimit zjarrit si dhe pjesëmarrjen në shuarjen e tyre, 5. Episodin 10 e gjeni në instagram na ndiçni @ateskuslari.

Video Ndërkohë, pas shuarjes së flakëve në Balldre dhe Orosh, një vatër e madhe zjarri po shkrumbon malin në kufirin ndarës mes Bërzanës dhe Rubikut.

2. .

Fati i fëmijëve të rrugës është ose burg ose varr.

Episodi 10 - Pjesa 3.

AYFTV MEDIAAteş Kuşları (Zogjtë e Zjarrit) Episodi.

.

Ej dy zogjt malit o O heret po knojn e ndegjoni O more po vajton po vajtone O qata dhetarin nzjarr ja dogjen O more bash per sgjalli me ta ke o.